Naast de kostenbesparing van 20%, kan onze samenwerking nog meer voordelen voor u opleveren.

U betaalt niet teveel belasting!

Belastingplichtig zijn wij allemaal en u heeft dus ook te maken met de regels van de Belastingdienst. De belastingwetgeving verandert snel en is vaak niet zo eenvoudig als de Belastingdienst ons wil doen geloven.

Niet iedereen is op de hoogte van alle faciliteiten, kortingen en toeslagen. Er zijn veel regels voor even zoveel situaties. U wilt geen problemen met de Belastingdienst en natuurlijk ook niet teveel belasting betalen. Om vragen van de fiscus en het risico van teveel belasting te voorkomen, is actuele kennis van de belastingwetgeving noodzakelijk. Kennis die een ondernemer vaak ontbeert. U bent immers geen administrateur, accountant of fiscalist.

Dit is bij ons in goede handen. Wij zorgen ervoor dat u van de faciliteiten gebruik maakt waar u recht op heeft. En dat u niet teveel belasting betaalt. Onze belastingdeskundigen houden een vinger aan de pols. Permanente educatie houdt ons op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van belastingwetgeving en van andere zaken waar ondernemers regelmatig mee te maken krijgen.

Alles onder een dak!

Wij bieden u een totaaloplossing onder een dak aan: het bewaken en volgen van uw administratie, het controleren en indienen van de BTW-aangiftes, het opstellen van de jaarcijfers, het verzorgen van de IB-aangifte van u en uw partner, het regelen van uw fiscale zaken enz. U bepaalt wat er door ons gedaan moet worden, wij kunnen alles voor u uitvoeren. Onze diensten zijn flexibel inzetbaar.