Onze klanten zijn te vinden in alle geledingen van het Gelderse bedrijfsleven. Wij ondersteunen en begeleiden ondernemers in diverse sectoren. Wij hebben ZZP’ers, eenmanszaken, Vennootschappen onder Firma, Besloten Vennootschappen, Verenigingen en Stichtingen als klant.

Opstellen en versturen van verkoopfacturen is bij ondernemers vanzelfsprekend. Maar wij zien dat veel ondernemers het bijhouden van een financiële administratie als een noodzakelijk kwaad zien.

Onze klanten hebben natuurlijk het besef dat het wel moet gebeuren want de financiële administratie geeft inzicht in het reilen en zeilen van de onderneming. Wij zien echter vaak dat de ondernemer dit administreren op de lange baan schuiven onder het motto: ‘dat komt nog wel’.
Wij inventariseren wat onze klant wel wil en kan doen. Op basis hiervan bieden wij onze klant een passende oplossing zodat de zorg voor een tijdige en correcte verwerking gewaarborgd is. Dat is ontzorgen op een zodanige wijze dat de klant zich kan concentreren op de kernactiviteiten van zijn of haar onderneming.